Corona - Covid-19

Ook tijdens de corona-crisis kan u ons kantoor blijven contacteren voor advies en bijstand. U kan ons bereiken per telefoon of per e-mail. Het houden van een online videoconsultatie (via bvb. Zoom) behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak vast te leggen.

Aansprakelijkheidsrecht

DSC_7310

Een schadegeval is voor de schadelijder of de schadeverwekker van de schade vaak ook een onaangename kennismaking met de juridische implicaties van aansprakelijkheid en de twisten waartoe deze kunnen leiden. Niet in het minst de discussies met de verzekeringen leiden vaak tot kopzorgen. Dubois Advocaten staat zowel particulieren als ondernemingen bij in de afhandeling van diverse soorten schadedossiers en dit zowel langs de zijde van de schadelijder als van de schadeverwekker.

U kan bij ons terecht voor al uw vragen inzake lichamelijke schade (letselschade), schade aan voertuigen, schade aan onroerend goed, imagoschade, enz. Ook met vragen inzake de tussenkomst (of net niet) van verzekeringen, helpen wij u graag verder. 

Het kantoor heeft ook een bijzondere ervaring inzake het voeren van grote en complexe aansprakelijkheidsgeschillen in de spoorwegsector.

nl_BENederlands (België)